Deus-Ex Human Revolution Director’s Cut


Eivind Stenhammer
Publisert 22. mars 2013, kl. 16:21

Eurogamer skriver at Deus-Ex Human Revolution Director’s Cut kommer til Wii U og er eklusiv for plattformen. Originalen Deus-Ex Human Revolution er nesten to år gammelt og kom da til Xbox 360, PS3 og PC. Den versjonen som kommer til Wii U er likevel ikke bare lik som de andre versjonene, men vil også bli fikset på når det gjelder boss-kampene. Boss-kampene var noe folk klagde på etter de hadde spilt originalspillet.

Alt nedlastbart innhold til spillet er inkludert i Wii U versjonen, også det nedlastbare ”The Missing Link” som blir ettermontert inn i hovedhistorien i spillet. Forhåndsbestillings bonusen er også med. Utvikleren Eidos Montreal samarbeider med en annen utvikler: Straight Right utvikleren til Mass Effect 3 på Wii U. Med Director’s Cut mener Jean-Francois Dugas, regissøren av spillet, at spillet vil få bedre grafikk og nye funksjoner med Gamepaden til Wii U. Spillet vil komme snart er ordet fra utvikleren.

2

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB