Ny trailer for Rain


Eivind Stenhammer
Publisert 26. mars 2013, kl. 12:00

Playstation blog for Europa har lagt ut en ny trailer for Rain som viser litt om hvordan spillet starter og hvordan det spilles. Utviklerne er et Japan Studio som heter Playstation C.A.M.P. Disse står også bak Tokyo Jungle og Echochrome.

Historien i Rain er om en gutt som følger etter en jente. Hun har en usynlig silhuett. Han ser at jenta blir jaktet på av vesener som også har usynlig silhuett, og da han prøver å redde henne finner han ut at silhuetten hans også er blitt borte. I regnet blir silhuettene synlige, og det er denne mekanikken som gjør spillet annerledes. Noen partier du beveger deg i er dekket for regnet, og da vil du være usynlig. Noen partier er ikke det, og du vil se hvor du befinner deg.

Partiene dekket for regnet vil få deg til å måtte planlegge skrittene dine fordi du er usynlig. I regnet vil vesenene jakte på deg, men du ser ihvertfall hvor du går.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=wX8IEAt92HU?feature=player_embedded&w=640&h=360]

Rain kommer i 2013 og vil bli vist i en live-demo på GDC messen, som startet den 25. mars.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB