Rockstar lanserer fiks for GTA V Online


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 4. oktober 2013, kl. 14:19

Rockstar har lansert en oppdaterng for PS3-brukere. Foto: Rockstar

Rockstar har lansert en oppdaterng for PS3-brukere. Foto: Rockstar

TIlgjengelig for PS3-brukere allerede nå. 

Siden åpningen av GTA V Online tirsdag, har spillere hatt store problemer med å koble seg til onlinedelen. Mange brukere sliter med å komme seg inn, og mange blir kastet ut når de første har kommet seg inn.

Rockstar har vært smertelig klar over problemene, og de har jobbet intenst med å rette feilene de siste dagene. Mest sannsynlig vil det nok ta noen uker før GTA V Online er oppe og kjører 100 prosent, men det forventes at de største feilene vil rettes ganske snart.

Nå har Rockstar lansert en oppdatering for PS3-utgaven av spillet, og ifølge selskapet skal oppdateringen rette en rekke feil og problemer med onlinefunksjonen. Xbox-brukere vil få tilgang til oppdateringen iløpet av dagen, ifølge Rockstar.

Langt i fra alle problemer er nok rettet, men forhåpentligvis er situasjonen noe bedret. Du kan holde deg oppdatert på problemene her.

PS3-oppdateringen vil for øvrig installeres automatisk når du starter spillet.

Fortell oss gjerne om din erfaring med onlinedelen av GTA V-  bruk kommentarfeltet nedenfor.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB