Justin Bieber investerer 6 millioner kroner i nytt sosialt nettverk


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 5. november 2013, kl. 12:15

Foto: cukuskumir / Flickr

Foto: cukuskumir / Flickr

Tenåringsstjernen Justin Bieber driver ikke bare med musikk – nå blir han også en investor.

Bieber investerer nå 1.1 millioner dollar (rundt 6,5 millioner kroner) i et nytt sosialt nettverk for tenåringer, ifølge CNN Fortune.

Det sosiale nettverket vil lanseres senere denne uken, og gå under navnet «Shots Of Me». Utviklerne av tjenesten har tidligere utviklet mobilspill under merkenavnet RockLive.

– Vi ble kjent med Justin etter at han begynte å spille våre spill og tvitret om det, sier sjef for RockLive, John Shahidi til CNN Money. 

«Shots Of Me» skal ifølge utviklere prøve å få bukt med nettmobbing, og dette skal være en av grunnene til at Bieber har vist interesse. Bieber har selv måttet tåle litt av hvert på internett – han har utsatt for drapstrusler, hatkampanjer og mye annet iløpet av de siste årene.

Får drahjelp av Bieberes fanskare

Justin Bieber har lenge vært den personen som har hatt flest følgere på Twitter (46.5 millioner), og selv om han nå er slått av Katy Perry, vil uten tvil hans tilhengerskare påvirke hvor mange brukere det nye nettverket vil få.

Detaljene rundt «Shot Of Me» er ikke kjent enda, men det vil lanseres i App Store senere denne uken. Og skal vi tolke navnet bokstavelig, er det mye som tyder på at bilder vil stå i fokus.

Kilde: CNN Fortune via The Next Web

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB