Call of Duty 2015 – Black Ops 3


Trond Eilertsen
Publisert 11. november 2015, kl. 11:35

På tross av at det har vært flere tirsdagsutgivelser i 2015 enn tidligere år valgte Call of Duty: Black Ops 3 å komme ut på en fredag. Derfor rakk spillet selvfølgelig ikke å være i hyllene like lenge som tidligere Call of Duty spill, men det klarte fremdeles å ha den fjortende beste salgsuken i England noensinne (syvende beste for Call of Duty serien som alle utkom på en tirsdag).

Nyere konsoller sto for 91 % av salget.

Mer om spillet under videoen. Innlegget er sponset.

Activisions Call of Duty: Black Ops III er et av de fineste bidragene til en serie som totalt har generert 10 milliarder dollar i inntekter. Den single player kampanjen er utfordrende, overraskende, og har mange interessante oppdrag som gir fullt utbytte av neste generasjons spillkonsoller. Det er ille at serverne ikke fungerte perfekt på dag én, frustrerende mange spillere som ønsket å gå rett på nettet.

Mens Activision retter opp feil (og det har de gjort pr. i dag), så bør spillerne bruke tiden til å spille enspillerkampanjen og den ekstra zombiekampanjen som du låser opp når du er ferdig med den første.

Black Ops III er den siste forsøket på å holde Activision – som nettopp har kjøpt King for 5.9 milliarder dollar – på førsteplassen i når det gjelder hardcore video spilling. Og det viser at selv når du lager en dyr blockbuster så tar du likevel en risiko og kan enten glede eller desillusjonere en lojal tilhengerskare. I dette tilfellet en fanbase som er så hardcore og engasjerte som mulig, det er anslagsvis 40 millioner mennesker spiller Call of Duty hver måned. Analyseselskapet Nielsen sier at Black Ops III er høstens mest etterlengtede spill.

Historiene til Black Ops og Black Ops II versjonene av Call of Duty var noen av de mest minneverdige, delvis fordi de var svært urovekkende. Kombinasjonen av et kjent førstepersons skytespill og en rekke overraskende forbedringer gjør at du har noe som er definitivt forskjellig fra Call of Duty spill laget av Infinity Ward og Sledgehammer Games.

Høyteknologiske våpen og god kunstig intelligens gjør spillet veldig bra.

Høyteknologiske våpen og god kunstig intelligens gjør spillet veldig bra.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB