Adobe Voice – animasjons-app for iPhone


Trond Eilertsen
Publisert 22. januar 2016, kl. 09:27

Adobe Voice har blitt lastet ned over 3,5 millioner ganger, og har vunnet prisen for App Store Editors’ Choice i kategorien «Årets beste nye app «. Nå kan også iPhone-brukere lage og dele livlige og spennende animasjonsvideoer via gratis-appen.

Adobe Voice har vært tilgjengelig for iPad siden 2014, og blir nå tilgjengelig for iPhone. Gratis-appen baserer seg på Adobes 30-årige erfaring innen animasjon og film og gjør det enkelt for alle, uansett alder og erfaring, å lage engasjerende og morsomme fortellinger og presentasjoner.

Slutt på kjedelige presentasjoner

Utgangspunktet er det samme som på iPad-versjonen. Man spiller inn en fortelling, presentasjon eller idé, krydrer det hele med grafikk, animasjoner, musikk og bilder – og voilà – det er slutt på kjedelige, tradisjonelle presentasjoner! Det har med andre ord blitt mye enklere – og ikke minst mye mer morsomt – å fortelle historier som både fenger og fascinerer publikum.

Rett på sak

2016_01_22 Adobe Voice - iPhone2For å gjøre det ekstra enkelt har Adobe laget en rekke «story starters» og videoer for at alle – uansett utgangspunkt – kan lage en fengende historie.

– Adobe Voice setter folk i stand til raskt og intuitivt å formidle sine fortellinger basert på sin egen stemme. I dag er det en stor kamp om å få frem budskapet, og vi håper flere vil benytte den nye iPhone-appen til å utforske nye måter å fortelle historier på, sier Schyum.

Med noen få klikk kan man gjøre fortellingene mer levende og spennende. Brukeren kan legge til mer enn 25.000 profesjonelt designede ikoner, hente inn millioner av bilder fra nettet eller bruke egne bilder. En avansert grafikkgenerator lager automatisk hundrevis av kvalitetseffekter, inkludert 3D og skygger. I tillegg har appen har et stort utvalg musikk man kan legge til. Adobe Voice synkroniserer mellom enheter slik at man enkelt og effektivt kan starte arbeidet mens man er på farten, og idet ideer oppstår.

Adobe Voice er gratis og kan lastes ned fra App Store her.

Nyttige linker – videoeksempler

Lær mer om Adobe Voice her:

Se reklamefilm:

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB