One For All – multi fjernkontroll


Trond Eilertsen
Publisert 8. desember 2016, kl. 09:47

Lei av for mange fjernkontroller og dårlig TV-signal? Betjen opptil fire forskellige enheter med én fjernkontroll – og få knivskarpe bilder på hytta og campingvognen med de nye, digitale antennene fra One For All.

fjernkontrollOslo, 8. desember 2016 – De fleste kjenner til forvirringen når DVD-spilleren slås på når man egentlig ville se på TV eller høre på musikk. I stua flyter det med fjernkontroller, og du finner sjelden den rette. Men det problemet løser universalfjernkontrollene fra One For All som samtidig presenterer en serie av nye digitale antenner til hjemmet, hytta, campingvognen eller båten.

En fjernkontroll til alt

De nye universalfjernkontrollene fra One For All er kompatible med alle populære merker i markedet og innstilles enkelt til enhetene dine via One For All appen. Med bare én fjernkontroll kan du betjene opptil fire forskjellige enheter.

ONE FOR ALL URC EVOLVE TV erstatter den originale fjernkontrollen som er slitt, gått i stykker eller spist opp av hunden. Kompatibel med alle merker og optimert til Smart-TV. I tillegg er den enkel å stille inn: Hold MAGIC-knappen nede, skriv inn koden som passer til TV-en, og fjernkontrollen er klar til bruk!

ONE FOR ALL URC EVOLVE 2 kan betjene to forskjellige enheter, f.eks. TV og mottakerboks. Skift mellom enhetene med et enkelt trykk på en knapp, mens Watch TV-funksjonen gjør det mulig å styre begge enhetene samtidig.

ONE FOR ALL URC EVOLVE 4 er en universalfjernkontroll som betjener opptil fire enheter (f.eks. TV, mottakerboks, DVD-spiller og lydanlegg). Skift mellom enhetene med et enkelt trykk på en knapp, mens Watch TV- og Watch Movie-funksjonen gjør det mulig å styre f.eks. TV og lydanlegg samtidig.

Knivskarpt TV-signal overalt

I tillegg til de smarte fjernkontrollene er One For All også ute med en serie digitale antenner i elegant design. Digitale antenner er skapt til steder der TV-signalet bare kan mottas i luften – som hytter, fritidshus, campingvogner eller båter.

ONE FOR ALL SV 9425 er en aktiv, innendørs digital HD-antenne. Med en innebygd signalforsterker (maks 44 dB) med automatisk regulering sikres konstant optimal signalstyrke, likesom 3G/4G-filteret skjermer mot interferens. One For All SV kan brukes stående, liggende eller montert på vegg, og er kompatibel med DVB-T/DVB-T2-programmer i 4K Ultra HD.

ONE FOR ALL SV 9435, 9480 og 9490 er innendørs HD-antenner med kraftigere signalforsterkere på 46, 48 og 52 dB. Antennene kan motta TV- og DAB signaler, og har 3G/4G-filtre mot interferens og mobilsignaler. Brukes stående, liggende eller montert på veggen.

ONE FOR ALL SV 9495 har de samme egenskapene som de andre digitale antennene i sortimentet, men er i tillegg utstyrt med en innebygd signalstyrkeindikator som gjør det enklere å bestemme det optimale signalet.

antenne

 

 

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB