ITS Forum (intelligent transport)


Trond Eilertsen
Publisert 12. januar 2018, kl. 11:02

Oslo: 19.12.2017

Den 18. januar 2018 og for femte gang arrangerer Computerworld konferansen der intelligens møter transport; ITS Forum. På denne konferansen vil vi prøve å skape et helhetlig bilde av intelligente transportsystemer i Norge i dag, gjennom konvergensen av tingenes internett, kunstig intelligens, teknologi og transport.

Det blir en faglig sterk agenda der vi får høre fra flere aspekter rundt intelligent transport. Det er ikke bare selvkjørende bilder som blir viktige i fremtiden. Den intelligente delen av ITS må vi selv stå for, derfor er det viktig å komme forberedt til det som skal bli vår nye transport-hverdag.

Computerworlds konferanse Intelligente transportsystemer er en møteplass for alle som jobber med prosesser, utvikling, teknologi og IT- beslutninger, samt alle som har strategisk interesse av å utveksle tanker rundt teknologi i bil, vei, bane og transportindustrien.

For mer informasjon og påmelding, se her.

Noen av dagens foredragsholdere:

Tom Erik Julsrud, seniorforsker, Transportøkonomisk institutt

Terje Moe Gustavsen, vegdirektør, Statens vegvesen

Ulrik Lie, konsulent, Bouvet

Anna Gjerstad, leder Smart vedlikehold, Bane Nor

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB