CES 2016: Samsung presenterer revolusjonerende nyheter


Trond Eilertsen
Publisert 22. februar 2018, kl. 09:48

Bilde og Lyd er i fokus når Samsung viser frem sine produktnyheter på CES-messen.

Årets serie SUHD-TV fra Samsung hever nivået ytterligere

Den nye serien SUHD-TV fra Samsung tilby den mest levende bildekvaliteten, stilrent design og de smarteste funksjonene noensinne. Quantum-dot skjermen gir en kraftig lysstyrke, eksepsjonelle kontraster og levende farger som er det besta Samsung noensinne har kunne tilbudt. Med nye 10-biters Quantum dot-display setter 2016-års serien SUHD-TV en ny standard for markedet med sin 1,000 nit HDR som skaper en dypere kontrast mellom lyse og mørke bilder og har et fargespekter på opp til en milliard detaljerte farger. Ultra Black-teknikken hjelper til med å redusere lysrefleksjoner på tven for å forbedre bildekvaliteten med så lite refleksjoner som mulig. I serien ble  også KS9500 sluppet, med Bezel-less design,noe som muliggjør pent design fra alle vinkler. 2016-års smart-TV tilbyr et samlingspunkt for alt material man vil se. Gjennom Samsung Smart Control remote kan man navigere på en enkelt og smidig måte.

Smart Hub gjør det raskere og enklere å finne favorittunderholdningen direkte på tven.

Det nye brukergrensesnittet for Samsung Smart TV, Smart Hub, er utviklet for at man på en enkel og rask måte skal kunne finne sin favoritt underholdning på en og samme plass. Med det nye brukergrensersnittet kan man skreddersy sin hjemme-skjerm for rask tilgang til det aller viktigste direkte ved oppstart av tven. Den tilhørende fjernkontrollen Smart Control Remote fungerer direkte sammen med andre eksterne enheter, koblet til din Samsung SUHD-TV, som gjør det mulig å bruke en fjernkontroll til ulike formål.

Samsungs nya generasjon av lydprodukter åpner opp for fengslende 3d lyd i hjemmet

Samsung presenterer idag de seneste lyd-produktene, deriblant en banebrytende ny soundbar, Samsungs første med Dolby Atmos®-teknikk. Soundbar HW-K950 er til og med bransjens første soundbar med to Dolby Atmos®-aktiverende bakre høgtalere. Det totale soundbar-pakken leverer utrolige 5.1.4-kanallyd. Bare 5,5 cm høy og med med et slankt og elegant design med tre fremovervente høgtalere og to oppovervente høgtalere som produserer en rik og fyldig lyd som er tilstrekkelig for å fylle et helt rom. Samtidig produserer høgtalerne et detaljert lyd som bidrar til realistisk kino-lyd som innebærer alt fra en pil som skytes gjennom rommet til en kolibri som plutselig flyr over hodet. Soundbaren kobles trådløst til en subwoofer og de bakre høgtalerenhetene-en praktisk og enkel løsning i hvilken stue som helst.

Glem aldri skittentøyet med den innovative vaskemaskinen AddWash

fHar du noen gang startet på en stor skittentøysvask med raskt oppdaget at ditt favorittplass ligger igjen i skittentøyskurven? Samsungs WW8500 AddWash er ikke bare en toppmoderne og smart vaskemaskin, den er også utviklet for å løse det problemet gjennom at du enkelt kan trykke på pause og legge inn mer klær i vaskemaskinen under ett program. Med ett knappetrykk pauses vaskemaskinen og på et sekund åpnes en ekstra luke ovenfor hoved, stor nok til å legges ned alt fra underklær til jeans. WW8500 AddWash kan også styres og overvåkes fra din smartphone (Android och iOS) for å følge med ytterlige når du vasker. Med Samsungs Super Speed klarer WW8500 AddWash dessuten en vanlig vask på under en time uten å minske på resultatet. Innovativ teknologi som ecobubble™ og en Digital Inverter-motor gjør vaskemaskinen effektiv, energisparende og stille. Samsung fortsetter løsningen for å gjøre liver i det morderne hjemmet både bedre og enklere for alle.

To nye elegante modeller av Gear S2

Samsungs nye smartklokke Gear S2 ble lansert under høsten 2015 i to versjoner av Gear S2 og Gear S2 Classic. Nå lanserer Samsung to nye utfordrere av modellen Gear S2 Classic. Samsung jobber med ulike samarbeidspartnere for å stadig utvikle smartklokken og for å gjøre den mer behagelig og brukervennlig. For en mer personlig og tilpasset opplevelse lanserer Samsung nå Gear S2 Classic i to elegante utgaver, den ene i 18K guld og den andre i platina. De nye utfordrerne gir brukeren muligheten til å tilpasse klokken etter sin egen stil samtidig som den løfter frem klokkens sirkulære design og de avanserte funksjonene. Tilsammen med de nye modellene utvider Samsung kolleksjonen med armbånd og bakgrunner til displayet. Den nye Gear S2 Classic kommer til å finnes tilgjengelig i rosenguldsramme med ett elfenbenshvitt lærbånd, samt platinaramme med ett svart lærbånd fra februar.

Hybrid-plate med Windows 10, optimert for produktivitet og bevegelighet

Samsung viser i dag frem det nye nettbrettet Galaxy TabPro S, en riktig premium-plate som kombinerer Samsungs ledende teknologi med operativsystemet Microsoft Windows 10. Gjennom å integrere de mest populære funksjonene fra både bærbare maskiner og nettbrett passer nettbrettet utmerket for brukere som vil maksimere deres produktivitet og effektivitet hjemme, på kontoret eller på reise. Galaxy TabPro S er det første nettbrettet, basert på Windows, som støtter LTE Cat 6 for å gi den raskeste og mest avanserte tilknyttende opplevelsen. Med forbedrede snarveis-funksjoner kan Galaxy TabPro S lade batteriet fullt på bare 2,5 time, og har en batteritid på opp til 10,5 timer for daglig bruk. Med nettbrettet følger et tastatur som ytterlige bidrar til økt brukervennlighet.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB