LG G7 Fit


Trond Eilertsen
Publisert 30. november 2018, kl. 12:16

Oslo, 27. november 2018 — Denne uken vil forbrukere i nøkkelmarkeder få tilgang på LGs nyeste smarttelefon, LG G7 Fit. LG G7 Fit ble først avduket under IFA 2018 i Berlin tidligere i år og er utviklet for forbrukere som er opptatt av kamera, skjerm og lydfunksjoner av høy kvalitet til en mer konkurransedyktig pris enn de andre flaggskipene.

Konseptet bak LG G7 Fit er å kunne tilby de mest populære avanserte funksjonene fra LG G7 ThinQ til en betraktelig lavere pris. Med samme høykvalitets «all-glass»-design og polerte metallkanter som LG G7 ThinQ, er G7 Fit like tøff som den ser ut med en IP68-score for støv- og vannavstøting som en ekstra bonus.

Med kraftige Qualcomm Snapdragon 821, 4GB RAM og opptil 32GB lagringsplass, er LG G7 Fit kraftfull nok til å tilby førsteklasses spillopplevelser, videoavspilling og musikkstreaming. Den 6,1 tommer QHD+ (3120 x 1440) FullVision-skjermen med 19.5:9-ratio kan by på «Super Bright Display» LCD-teknologi turboladet til maksimalt 1,000 nits for klare detaljer selv i det skarpeste sollyset.

En rekke intelligente kamerafunksjoner, inkludert AI CAM, lar LG G7 Fit-eiere velge mellom 8 bildeinnstillinger optimalisert av innebygd kunstig intelligens. Hvis den anbefalte AI CAM-innstillingen ikke møter forventningene, kan man bruke andre tilleggseffekter manuelt etter at bildet er tatt.

Fordi LG G7 Fit er designet for å levere LGs mest avanserte lydmuligheter i én eksepsjonell pakke, er det den perfekte enheten for musikkelskere. I tillegg til LGs kritikerroste 32-bit Hi-Fi Quad DAC for høykvalitetslyd når enheten er synkronisert med kvalitetsøretelefoner, leverer G7 fit også fantastisk bass med Boombox-høyttalere og virtuell 3D-lyd opptil 7.1-kanallydmed DTS:X 3D-surroundlyd.

LG G7 fit vil være tilgjengelige i Norge fra midten av november.

Nøkkelspesifikasjoner:*

LG G7 fit

 • Chipset: Qualcomm® Snapdragon™ 821 (2,35GHz Octa Core)
 • Skjerm: 6.1-tommer QHD+ 19.5:9 FullVision Super Bright Display (3120 x 1440)
 • Lagringsminne: 4GB RAM / 32GB / MicroSD (opptil 2TB)
 • Kamera:
  – Bak: 16MP standardobjektiv (F2.2 / 76°)
  – Front: 8MP vidvinkelobjektiv (F1.9 / 80°)
 • Batteri: 3000mAh
 • Operativsystem: Android 8.1 Oreo
 • Størrelse: 153.2 x 71.9 x 7.9mm
 • Vekt: 158g
 • Nettverk: 4G / 3G / 2G
 • Tilkobling: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 4.2 BLE / NFC / USB Type-C 2.0 (3.1-kompatibel)
 • Farge: New Aurora Black
 • Annet: New Second Screen / AI CAM / Boombox-høyttaler / Google Lens / QLens / 32-bit Hi-Fi Quad DAC / DTS: X 3D-surroundlyd / IP68 vann- og støvbestandig / HDR10 / Ansiktsgjenkjenning / Fingeravtrykksensor / Qualcomm Quick Charge™ 3.0 / MIL-STD 810G-compliant / FM-radio

* Spesifikasjoner, innstillinger og tilleggstjenester kan variere i ulike markeder

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB