Arendal bil


Trond Eilertsen
Publisert 29. desember 2018, kl. 01:10

”Mekka på bil” eller bilmekka er jaggu to sider av samme sak, spesielt for dem som elsker biler. For det er snart ikke mulig å mekke på en bil uten å være datakyndig. Da er det bedre med en skikkelig gammel bil. Og det er fortsatt mange muligheter til både å skifte bremseskiver og booste opp motoren med filing av eksospotten eller trimme sylinderne.

Men i dag er mye annerledes og for å få en digitalt tunet bil må man inn med datamaskinen og egne chipping-program. Det kan være ulovlig om man ikke holder seg innen visse grenser for motorkraft, utslipp også videre. Men gjør man det lovlig, kan man få både bedre trekkraft og bedre komfort når man kjører. Og hvem vil vel ikke ha det?

Bilbutikkene i Arendal

Bilbutikker finnes det nok av i Arendal, og de leverer biler til hele sørlandsregionen.

https://arendalbil.no
https://bilbutikkenarendal.no
https://www.agderbil.no
https://stoabil.no
https://rsabil.no/forhandlere/arendal
https://sorlandetbil.no
https://www.arendalauto.no
https://arendal.toyota.no
https://gromstad-auto.no

Biltilbehør i Arendal

I Arendal er det mange som er interessert i bil, akkurat som ellers i landet. Og det er nok av forretninger som selger biltilbehør for din bil. Her skal vi se på noen av butikkene som selger bildeler, tilbehør og masse annet til din bil.

Biltema i Arendal

Biltema ligger på Sagvannsveien 20 og har et stort utvalg av produkter innenfor bil, bygg og hjem. Samt masse mer for hele familien. Her vil man kunne bla i katalogen selv og finne fram til akkurat det produktet man selv trenger, eller få inspirasjon til nye prosjekt på både hytte og båt

BilXtra i Arendal

BilXtra ligger i Stoaveien 37 og har et stort butikklokale med alt det man trenger av oljer, vask og tilleggsutstyr til bilen. Det bugner av bilrekvisita til bil, mc og mye mer.

Mekonomen

I Gårdsveien 7 finner man Mekonomen. Her finner man produkter som gjør billivet enklere. Det handler om verksteds-tjenester som service, reparasjon, EU-kontroll, oljeskift også videre. Men her finner man også deler, tilleggsutstyr, styling også videre. Mekonomen er og blir et av de beste alternativene.

Meca

I Industritoppen 24 finner man Meca, en relativt ny utfordrer på markedet. Men Meca har både ekspertise og utvalg som tiltrekker de fleste. De har hovedfokus på service og kontroll, men selger også en rekke artikler som olje og tilbehør.

Bilmekkaet Arendal

For mange er gatene i Monaco eller Nurburgring drømmen, men for andre er Arendal helt perfekt. Da kan man kanskje prøve seg på mange av de omliggende KNA banene rundt om Arendal. Slik som Sørlandsparken i Kristiansand som ligger rett ved dyreparken eller i Jåbekk som ligger i Vest-Agder.

Fart og spenning er alltid noe som opptar oss gutta, så derfor bør man holde det til slike baner og heller kjøre trygt på veien. Det er nok av ulykker, blant annet på hovedveien E18 som går gjennom alle sørlandsfylkene fra Vest-Agder i vest til Sverige i øst. E18 starter faktisk i Irland, går gjennom fem land før den ender opp i Russland. Strekningen er nesten 2000 km lang.

Styling

Lever man med drømmen om å style opp bilen sin akkurat slik som på film, kan man jo også dra innom Arendal Bilpleie i Kystveien 40 eller Torsbudalen Bilelektro. Da kan drømmen bli til virkelighet.

Oppsummering

Det er god mulighet for å gi bildrømmen hjul å trille på i Arendal. Enten man bare vil ha en bil for transport fra hjem til arbeid, eller vil få fart på driftende hjul på en og-kart bane i nærheten. Best av alt er det at byen bugner av tilbud for dem som vil mekke på bilen selv, og gjøre den i stand til neste tur på landeveien.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB