DJI Osmo Mobile 6 løfter mobilvideo til nye høyder


Trond Eilertsen
Publisert 8. november 2022, kl. 15:11

København, 22. september 2022

DJI lanserer nå DJI Osmo Mobile 6, som stabiliserer dine mobilvideo-opptak slik at de ligner på profesjonell video, og med nye funksjoner som Quick Launch og Enhanced ActiveTrack som gjør at du kan forevige alle øyeblikk.

DJI, den markedsledende leverandøren av droner for forbrukere og kameraer for kreative sjeler, lanserer nå Osmo Mobile 6. Dette er en kompakt stabiliseringsenhet – også kalt en «gimbal» – som er så liten at den går i lomma, og som gjør at dine mobilopptak ser helt fenomenale ut.
 
Den nyeste Mobile 6-versjonen byr på forbedret stabilisering, forbedret programvare og redigeringsmuligheter, et mer ergonomisk design, samt de nyttige Quick Launch- og ActiveTrack 5.0-funksjonene.
 
– Uansett om du er utendørs på campingtur med familien eller hjemme med en gruppe venner, vil alle gjerne utforske sin kreativitet fange øyeblikket på en unik måte. En DJI Osmo Mobile-stabilisator er den perfekte følgesvennen for å sikre de beste mobilvideo-opptak, og Osmo Mobile 6 er den beste vi noensinne har lagd, sier Paul Pan, Senior Product Line Manager hos DJI.
Osmo Mobile 6 veier mindre enn 300 gram, og kan enkelt bæres i lomma – parat til å øyeblikkelig tas i bruk. Med den innebygde teleskopstangen er det enkelt å fange opp hele motivet fra alle vinkler – også de mer kreative.
 
Tre kraftige motorer sørger for at videoen alltid er stabil, slik at du unngår vibrasjoner og irriterende bevegelser i videoen. Dette gjør Mobile 6 perfekt til å forevige dine barns fotballkamper, en løpetur eller til å lage en stilig ferievideo-montasje.
Lynrask Når det riktige øyeblikket dukker opp er det avgjørende at du raskest mulig er klar til å filme. Osmo Mobile 6 kommer derfor med den nye Quick Launch-funksjonen, som når du fester en iPhone til stabilisatoren åpner den tilhørende Mimo-appen automatisk for iPhone-kameraet, slik at du er klar til å filme på et blunk.
 
Tilsvarende bidrar den nye ActiveTrack 5.0 med å automatisk fokusere på motivet, slik at kameraet alltid er rettet mot deg selv via selfiekameraet, eller mot barnet ditt som spiller fotball på banen. Dette hjelper også med å skape de alle beste mobilvideoer.
 
DJI Osmo Mobile 6 har en lang rekke smarte moduser der du kan låse forskjellige rotasjoner og bevegelser slik at du kan lage akkurat det videoforløpøt du er ute etter. Med den innebygde sidehjul-knappen er det mulig å tilpasse for eksempel fokuspunktet eller zoomen til mobilkameraet.
 
Mobile 6 kommer i tillegg med en rekke smarte innebygde funksjoner, som for eksempel Timelapse, DynamicZoom, Panorama og StoryMode, som bidrar til å lage de stiligste produksjoner av hva du enn filmer. Genialt til ferieturen, og med DJIs to offisielle apper, Mimo og LightCut, er det enkelt å redigere videoene dine direkte på mobilen.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB