Temaer for Chrome


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 9. oktober 2009, kl. 00:14

Google har i den nyeste betaen lagt inn støtte for såkalte temaer. Dette er enkelt og greit filer som endrer hvordan nettleseren ser ut. Du kan laste ned ulike temaer som endrer hvordan Google Chrome skal se ut. Google har selv uttalt at de ønsker og legge til blant annet støtte for addons slik som Firefox har, så med støtte for themes er Google på god vei.

Dette er de ulike temaene du kan velge i mellom. (ill. Bitnett Teknologia)

Dette er de ulike temaene du kan velge i mellom. (ill. Bitnett Teknologia)

Så langt har Google lagt ut 29 temaer som de selv har laget, men det er også mulig å laste ned en rekke temaer som brukere selv har laget. Her finner nok de fleste noe man liker. Jenter kan for eksempel glede seg for en rosa Google Chrome, så her finnes det noe for de fleste. Vi regner med at de vil komme flere temaer senere.

For at du kan bruke den nye themes-funksjonen må du ha versjon 3 av Google Chrome. Googles nettleser finnes foreløpig kun for Windows, men er i utvikling for Mac og Linux. Last ned Google Chrome 3 her.

Temaer finner du her: Chrome themes

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB