Endre påloggingsskjermen i Windows 7


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 7. november 2009, kl. 00:33

Bruk egne bilder som bakgrunn i påloggingsskjermen

I Windows 7 har påloggingsskjermen fått seg en overhaling, og mange mener det i Windows 7 er penere enn i andre Windows-versjoner. Det finnes imidlertid en del som vil sette et mer personlig preg på pålogginsskjermen, og da kan dagens godbit være noe du virkelig kan dra nytte av. Det er faktisk fullt mulig å endre denne skjermen, og heller bruke dine egne bilder som påloggingsskjerm. Vi snakker altså om selve bakgrunnen i skjermen som kommer opp da man skal logge på Windows. Ved å bruke Logon Changer kan man selv velge hvilket bilde man vil bruke, og prosessen med å gjøre dette er veldig enkel!

Med dette programmet er det en smal sak å ende påloggingsskjermen i Windows 7. (Ill. Teknologia)

Med dette programmet er det en smal sak å ende påloggingsskjermen i Windows 7. (Ill. Teknologia)

Enklere blir det ikke

Det har også tidligere vært mulig å endre dette bildet på flere måter, men ikke på en så enkel måte som med Logon Changer. Man kunne gjøre det før blant annet ved å tukle med registeret, men dette er noe som ikke anbefales for de fleste, spesielt dersom du ikke har noen erfaring med dette. Derfor anbefaler vi heller å bruke Logon Changer. Dette programmet er fantastisk enkelt å bruke. For å komme i gang må du laste ned programmet, og det finner du her. Logon Changer trenger ikke installasjon, og kan bare kjøres.

Slik bruker du Logon Changer

Enkelt forklart åpner du Logon Changer og trykker på «Change Logon Screen», og deretter blar du deg til bildet du vil bruke. Deretter trykker du “Test” slik at du får se hvordan det blir, og er du fornøyd er det ikke noe mer du trenger å gjøre. Er du ikke fornøyd derimot, kan du enkelt trykke på «Revert to Default Logon Screen», og da vil alt bli som før.

Alt i alt er dette lille programmet et perfekt verktøy for deg som vil sette ditt personlige preg på påloggingsskjermen i Windows 7. Programmet er gratis, og trenger heller ingen installasjon. Logon Changer for Windows 7 kan du laste ned ved å klikke på denne lenken: Logon Changer for Windows 7

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB