Hvor blir det av Apples beryktede iPad?


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 8. mars 2010, kl. 18:33

Er Norge glemt?

I en pressemelding i dag, avslører Apple at salget av tavle-PC-en for amerikanerne starter 3. mars, som er på en lørdag. Den modellen som skal komme ut for salg 3. mars, er den med trådløst netterk. Sent i april skal modellen med 3G komme, i følge pressemeldingen. Dette gjelder heller ikke for oss nordmenn.

Når kommer Apples iPad til Norge? Vi venter i spenning....(Foto: Apple)

Når kommer Apples iPad til Norge? Vi venter i spenning....(Foto: Apple)

I tillegg kommer det fram at alle modeller vil være i salg i Australia, Canada, Frankrike, Tyskland, Italia, Japan, Spania og Sveits sent ut i april måned. Det kommer også fram at iPad-en vil komme til flere land i løpet av året.

Apple today announced that its magical and revolutionary iPad will be available in the US on Saturday, April 3, for Wi-Fi models and in late April for Wi-Fi + 3G models. In addition, all models of iPad will be available in Australia, Canada, France, Germany, Italy, Japan, Spain, Switzerland and the UK in late April

Det som er interessant, er at Norge ikke er nevnt i pressemeldingen. Folk som gleder seg til iPad-en kommer, må nok belage seg på enda mer nervepirrende venting. Det er verdt å nevne at det stod på Apples nettsider at Ipad-en skulle komme til Norge i mars, men den infoen er nå fjernet, noe som tyder på en forsinkelse.

Enorm pågang

Da Apples iPad ble annonsert for et par måneder siden, ble pågangen enorm! Det var svært stor etterspørsel, og da noen enkelte nettbutikker, som blant annet Eplehuset startet forhåndssalget, ble pågangen rett og slett for stor. Det resulterte i at de stanset forhåndssalget. Det sier litt om hvor interesserte folk er i det mange kaller «en forvokst iPhone».

[Kilde: pressemelding]

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB