Sniktitt på nye Live Messenger


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 28. april 2010, kl. 23:31

Neste versjon av Live Messenger vil komme i en betaversjon om et par måneder, og den endelige versjonen vil bli ferdig i løpet av året. Av det vi har sett så langt, er det mye å glede seg til!

Blir mer sosialt

Sosiale medier blir mer og mer viktig på internett – der kan vi alle se. Vi ser  at flere tjenester nå begynner å legge opp til at  forskjellige sosiale medier blir integrert i hverandre. I går, da Spotify 0.4.3 ble lansert, var blant de største nyhetene integreringen med Facebook, Twitter osv. Live Messenger ser også ut til å bli sosialt.

Å bringe sosiale medier nærmere hverandre er noe Live Messenger skal prøve på. De vil gjøre det enklere å poste oppdateringer på Facebook ved å integrere det i Live Messenger. Til og med Facebook-chat vil bli integrert i neste versjon av Live Messenger. I tillegg vil du kunne sende meldinger til dine Facebook-venner. Hvis dine venner på Facebook ikke bruker IM-program er ikke det noe prolem – statusoppdateringene deres kan nemlig vises i Live Messenger. Du kan til og med se på bilder du har mottatt på e-post – alt dette på ett sted! Dette, og mye mer som omhandler sosiale medier, blir bedre i neste versjon. Det er tydelig at Microsoft vil bringe sosiale medier nærmere hverandre.

Alt blir sosialt i neste Live Messenger. (Ill. Micrsoft)

Bedre IM-opplevelse

En av de store forbedringene skal være muligheten for å dele bilder og video. Blant annet skal det være støtte for HD videochat.  I tillegg blir nå en etterlengtet funksjon implementert; nemlig samtalefaner. Dette vil si at du slipper å ha opp x antall vinduer når du snakker med flere folk, nå har du kun ett vindu, med en fane for hver person.

Les og se mer om forandringene her.

[Kilde: Windows Team Blog via Cnet]

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB