Moulin Rouge!


Marte Voldseth Haugrud
Publisert 15. januar 2011, kl. 19:11

Moulin Rouge er en litt luguber klubb i en av Paris’ bakgater. Klientellet er de høye herrer i dress, hatt og med stokk. De ansatte er vakre kvinner med store kjoler, høye hatter og lave intimgrenser.

Hovedattraksjonen ved klubben er Satine. Hun er en vakker kvinne som forfører samtlige menn med sitt sensuelle blikk og fantastiske sangstemme. Hun er svært etterlengtet hos mennene, og en bestemt hertug har visst sin store interesse. Så interessert at han er villig til å gjøre alt, absolutt alt.

Hertugen har ikke regnet med Christian, en ung herremann som ønsker å bli en ettertraktet forfatter. Han har flyttet til Paris for å forfølge drømmen sin, og klarer å få jobb som skribent ved Moulin Rouge.

Christian og Satine utvikler et nært og intimt forhold, noe hertugen misliker sterkt. Kampen om kjærligheten har begynt. Skal Santine velge sin største kjærlighet, Christian, eller skal hun velge hertugen, han som er villig til å investere i Moulin Rouge? Hertugen stiller et ultimatum, og Satine står ovenfor et umulig valg. Uansett så må hun ta valget raskt, for tiden renner ut.

Forventningene til Moulin Rouge var høye. Derfor ble skuffelsene desto større. Filmen var rotete, stressende og sært innspilt. Det var mye spesiell filming og ting man ikke noen reaksjon av. Skuespillerne kunne med fordel vært mer troverdige. Filmen ga ingen følelser, og det er ikke bra. Man må føle noe når man har sett en film, enten det er dårlig eller bra. Nei, skuffende og rotete.

 

INFO OM FILMEN:
Originaltittel: Moulin Rouge!
Regissør: Baz Luhrman
Produksjonsår: 2001
Lengde: 2t 7min
Sjanger: Drama/Musical/Romance
Skuespillere: Nicole Kidman, Ewan McGregor, John Leguizamo, Jim Broadbent, Richard Roxburgh
Tagline: «No Laws. No Limits. One Rule. Never Fall In Love.»

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB
Kommentarer: