Nytt bilde viser en svekket Steve Jobs


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 29. august 2011, kl. 19:01

Det er under en uke siden Apples Steve Jobs meldte i fra at han ville gi fra seg roret til noen andre. Han har i over syv år kjempet mot kreft i bukspyttkjertelen, og han har alltid vært klar på at han skulle gi fra seg stillingen som sjef dersom han ikke greide å utføre jobben sin skikkelig. Og det er mye som tyder på at Jobs sliter for tiden. Et ferskt bilde som er tatt viser en tydelig svekket Apple-gründer.

På bildet ser man Steve Jobs bli støttet opp av en kamerat, og det kan virke som at den tidligere sjefen sliter med å holde seg oppreist. Dette er svært triste nyheter, og det er ikke hyggelig å se dette bildet av geniet.

Vi håper at Steve kan komme seg, og at han en dag blir frisk igjen – selv om mye tyder på det motsatte for øyeblikket.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB