Nå blir NRK Nett-TV enda bedre


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 15. september 2011, kl. 22:30

NRK Nett-TV har lenge vært populært i Norge. Tjenesten lar deg se hundrevis av programmer som tidligere har blitt vist på TV-kanalen, helt gratis. Nå vil NRK gjøre sin nett-tv enda bedre, og er i ferd med å utvikle en helt ny versjon av sin nett-tv-løsning.

Lanseres neste år

Sindre Østgård, sjefen for nye medier i NRK, sier følgende:

Du skal kunne se nett-TV på PC, Mac, mobiltelefoner, nettbrett og tv-er med internettilkobling gratis, sier Østgård.

Det er ingen tvil om at NRK nå følger med i teknologiverden, og det er tydelig at de vil gjøre sitt for å kunne tilby nett-tv på de aller fleste plattformer.

Østgård mener dagens nett-tv har blitt gammel, og at den har visse begrensninger. Nå lover han en større og bedre visuell opplevelse for publikum som vil se NRKs programmer gratis.

Arbeidet med den nye versjonen har pågått siden 2010, altså snart i to år. Og det er i starten av 2012 at lanseringen av den nye nett-tv-en skal skje.

Du styrer skuta

Mye av tanken bak den nye versjonen er at du som seer skal styre skuta, og at du skal ha full kontroll på når du vil se programmene, og hvor, altså enten det er PC, Mac, nettbrett eller mobiltelefonen. Noe av det nye er at du skal kunne spole tilbake i alle programmer, inkludert direktesendte programmer. Dersom du mister de første minuttene av Dagsrevyen er altså ikke dette noe å være lei seg for. Man kan nemlig enkelt spole tilbake i sendingen, selv om den går direkte.

At mye bedre og mer oversiktlig arkiv er også av nyhetene man kan finne i den nye nett-tv-en som NRK skal lansere i 2012. Vi gleder oss!

 

Kilde: Hardware og NRK

 

 

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB