Slik blir spillhøsten 2011


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 17. september 2011, kl. 15:02

Vi vet at det finnes mange spillelskere der ute, og de kan glede seg til en rekke nye utgivelser i høst. Flere storspill kommer, og mye tyder på at det kan bli en travel høst for «gamerne». Dette er de største spillene som kommer i høst.

Battlefield 3

Den definitivt største tittelen man kan glede seg til er Battlefield 3. Ny spillmotor, nydelig grafikk og heftig gameplay. Vi kommer tilbake med mer informasjon om Battlefield når det nærmer seg lansering. Hvis dere ønsker en mer omfattende artikkel litt tidligere, meld fra i kommentarfeltet.

27. oktober er datoen for lansering, og spillet vil bli tilgjengelig for både PS3, PC og Xbox 360.

Se video fra Battlefield 3:

Uncharted 3: Drake’s Deception

Naughty Dog er igjen tilbake med et spill med Nathan Drake i hovedrollen. Dette er det tredje spillet i serien, og forhåpentligvis det beste. De to foregående spillene ble store suksesser, og det er stor interesse for det Uncharted 3. Denne gangen tar Drake steget ut i ørkenen, og det blir tid for intense kamper, akrobatikk på høyt nivå, og utforsking.

Uncharted kommer kun på PS3, og lanseres 11. november. Vi gleder oss!

Se video:

Call of Duty: Modern Warfare 3

Tidenes kanskje mest populære First Person Shooter-spill, Modern Warfare, kommer i likhet med Uncharted, med et tredje spill. Call of Duty-serien har alltid vært populær, og MW2 ble en gigantisk suksess, og tilfredsstilte de mest hardbarka spillerne i utallige timer. Les en forhåndsomtale av spillet på Pressfire.no.

Dette nye spillet vil bli tilgjengelig på både PS3, PC, Xbox 360 og Wii. Lanseringsdatoen er satt til 8. november.

Se video:

 

Batman: Arkham City

Spill basert på filmer og tegneserier har en tendens til å bli dårlige. Batman-serien har imidlertid motbevist påstanden om at alle slike spill er søppel, og faktisk har serien blitt svært så populær. Vi i Teknologia ble også glade i Batman, og lot oss underholde i mange timer. Nå er oppfølgeren til Batman: Arkham Asylum her, og mye tyder på at det blir et flott spill som kan by på flotte, intensive opplevelser.

Spillet kommer til PS3, Xbox 360 og PC, og kommer i butikkene 21. oktober.

Se video:

FIFA 12

Spillene ovenfor har alle vært actionfylte spill som innebærer skyting og bruk av våpen. Fifa 12 derimot, inneholder ingen av disse elementene, bortsett fra Action da. Fifa har i en årrekke underholdt fotballinteresserte mennesker, og hvert eneste år har de kommet med et nytt spill. Det har vært begrenset hvor mye nytt som har kommet i hvert spill, men populariteten synker ikke av den grunn.

Den store nyheten i Fifa 12 er den nye fysikkmotoren som skal gjøre alle bevegelser mye mer realistisk. Det er jo nettopp det spillerne ønsker; realistisk gameplay. Fifa 12 kommer derfor til å bli mer likt ekte fotball, og dette vil nok glede de mange hundre tusen fotballinteresserte spillerne der ute.

Fifa 12 lanseres 29. september, og kommer til PS3, Xbox 360 og PC.

Se video:

Need for Speed: The Run

Nok et spill uten skytevåpen. Need for Speed har i likhet med Fifa eksistert i en årrekke, og selv om spillet har gjort noen feil i løpet av årenes løp, gir de seg ikke. Med det nyeste Need for Speed-spillet vil utviklerne tilbake til røttene, hvor de var med f. eks Hot Pursuit. Nå skal det være heftige biljakter med politiet i hælene, og råkjørøring med en god dose «burning».

17. november kommer dette spillet, og det blir tilgjengelig for PS3, Xbox 360, Wii og PC.

Se video:

 

Dette er de største spillene vi gleder oss ti. Hvilke er dine favoritter?

 

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB