CS: Global Offensive snart klar for beta


Einar Holten
Publisert 21. november 2011, kl. 17:45

Tross utsettelser har nå Valve endelig annonsert datoen for den lukkete betaen til Counter-Strike: Global Offensive. Den 30. november åpner Valve dørene for de som har nøkler tilgjengelig. Dette ble kjent via spillets Twitter-konto.

The beta will be active for all current key holders starting Wed November 30th.

Den lukkete betaen vil bli åpen for 10 000 testere og bare tilgjengelig for PC. Det er ikke kjent hvor lenge betaperioden vil vare. CS: Global Offensive har lansering tidlig i 2012, til både PC, Xbox 360 og PS3. Etter hvert vil Valve tilby flere spillere å prøve betaen, slik at de kan få teste infrastrukturen og skaleringen.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB