Digitale nøkler skal gi enklere hjemlevering


Trond Eilertsen
Publisert 2. november 2018, kl. 10:08

– En ny smart løsning med digitale nøkler gjør at vi kan levere pakker for våre kunder selv når ingen er hjemme, sier Espen Slyngstad, daglig leder i Easy2You. Selskapet har nå har innledet et samarbeid med Unloc, som lager digitale nøkler til norske hjem.

Trygt og enkelt: Snart er det slutt på å sitte hjemme og vente på en pakke som skal leveres. Med Unlocs digitale låser er det like enkelt å dele en nøkkel som det er å sende en tekstmelding. Dermed kan du slippe inn budet fra Easy2You, som skal levere varene dine, med et enkelt tastetrykk. Systemet er ikke bare enklere enn vanlige nøkler, det er sikrere også – nøkkelen er tidsavgrenset og slettes etter bruk, og alle besøk/leveringer loggføres.

Ny teknologi gir enklere hjemlevering
Og digitale nøkler brukes allerede i flere norske byer. – Netthandelen øker eksplosivt, og forbrukerne krever hjemlevering på enklest mulige måte. Vi er derfor åpne for gode metoder som effektiviserer hjemleveringen. Våre bud har derfor testet denne løsningen, med svært godt resultat. Mottakerne slipper å vente på budet – og vi sparer tid. Vi gleder oss derfor over å kunne ta dette i bruk for alvor om kort tid, sier Slyngstad.

De digitale nøklene skreddersys i budenes arbeidsverktøy som en digital rutebok på mobilen. Døren åpnes med et enkelt tastetrykk. Dermed kan budet fokusere på å levere effektivt i stedet for å måtte administrere vanlige nøkler eller håndtere bomturer.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB