Spotify introduserer applikasjoner


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 1. desember 2011, kl. 01:02

Det var knyttet stor spenning rundt kveldens pressekonferanse fra Spotify, da de i forrige uke avslørte at de skulle slippe en stor nyhet i dag.

Den store nyheten er at selskapet nå lanserer Spotify Apps, som lar utviklere lage applikasjoner som knyttes opp mot Spotifys enorme musikkbibliotek. Applikasjonene blir tilgjengelige for ikke-betalende såvel som betalende brukere. De skal ha som formål å utvide Spotify-opplevelsen, og samtidig gi brukerne noe de ikke kan få ved å bruke andre lignende tjenester.

Vi åpner opp plattformen på en måte som virkelig gjør at Spotify blir ditt – Daniel Ek

Applikasjonene vil foreløpig kun virke på skrivebordsversjonen av Spotify, og selskapet skal godkjenne hver enkelt applikasjon, nesten på samme måte som i Apple Store. Om de vil bli tilgjengelig for eventuelle smarttelefoner eller tablets vites ikke.

Du kan lese mer om Spotify Apps på deres nettside. 

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB