Facebook kan nå 1 milliard brukere i løpet av sommeren


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 12. januar 2012, kl. 14:47

Ifølge nettstedet icrossing.co.uk vil Facebook nå det svimlende tallet 1 milliard brukere innen sommeren er over. Spådommen baserer seg på statistikk fra 2008 til i dag. Nettstedet har fulgt med på hvordan brukerutviklingen har vært de siste fire årene, og forsetter brukerne å strømme til Facebook på samme måte i et halvt år til, vil de nå 1 milliard brukere.

Facebook fortsetter veksten i utviklingsland, noe som vil føre til at Facebook kan ha 1 milliard brukere inne sommeren er over.

Vekststopp i USA

Fra 2006 til 2008 hadde Facebook en eksplosiv vekst. De siste fire årene har veksten fortsatt, men i enkelte land har den faktisk stoppet opp, blant annet i England og USA. I utviklingslandene derimot, er veksten enormt stor, og folk i land som India og Brasil strømmer til det sosiale nettsamfunnet. I løpet av de siste ni månedene har antall brukere i India økt fra 22 til 36 milloner, mens brasil kan vise til en økning fra 13 millioner til 30 millioner. Begge disse landene vil i 2012 bidra til at Facebook fremdeles vil fortsette å vokse.

Kilde: icrossing.co.uk

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB