Kun 27 % tvitret i løpet av tre måneder


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 31. januar 2012, kl. 21:22

Twitter har i løpet av de siste årene eksplodert globalt. Det tok en god stund før vi nordmenn kastet oss på bølgen, men i de siste par årene har aktiviteten vår skutt i været.

Likevel viser det seg nå, i følge en ny undersøkelse, at aktiviteten blant brukerne i verden er nokså dårlig.

USA størst

I følge undersøkelsen, som er utført av Semicoast, har USA flest Twitter-brukere. Hele 107,7 millioner amerikanere er å finne på tjenesten. De har derimot ikke de mest aktive brukerne – det er det Nederland som har. Der postet 33 % av alle brukere en eller flere tweets i løpet av en periode på 3 måneder.

Mange inaktive brukere

Hvis man ser på den internasjonale aktiviteten på Twitter, er tallet lavere. Kun 27 % av alle brukere postet en eller flere tweets i løpet av den samme perioden, altså 3 måneder. Dette betyr at veldig mange av de som har en konto registrert på Twitter, faktisk ikke bruker tjenesten aktivt.

Svaret kan nok ligge i at mange er nysgjerrige på det sosiale mediet, og at de derfor oppretter en konto for å teste tjenesten. Uansett er det interessant å se at så mange av brukerne faller av etter at de har laget seg en konto på Twitter.

Kilde: Thenextweb

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB