«Tweet4tweet» slaktet på Twitter


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 14. januar 2012, kl. 08:00

Torsdag var det premiere på NRKs nye programsatsing «Tweet4tweet», et Nytt på nytt-lignende program som hver uke tar for seg hva som har skjedd i sosiale medier den siste uka. Programleder er Jenny Skavlan, og i panelet ser vi humorist Hasse Hope, og komiker Øyvind Vogt. I tillegg inviterer de to gjester som sitter ved siden av Hope og Vogt. I går var det Lars Vaular og Vågard Unstad som gjestet programmet.

Kantineangst

Tweet4tweet fokuserer i stor grad på Twitter og Facebook. Og mange tilhengere av sosiale medier fulgte med da første episode av serien ble vist på torsdag. Fredag, dagen etter premieren, skriver Skavlan følgende på Twitter:

Det værste i dag er sulten. Tør ikke gå i NRK kantina. #dagenderpå

Bakgrunnen for Twitter-oppdateringen er den dårlige kritikken programmet har fått i forskjellige aviser, og fra folk på Twitter. Søker man opp Tweet4tweet på Twitter må man lete lenge for å finne gode tilbakemeldinger på programmet. Folk mener programmet sliter med å engasjere seerne, og at humoren blir for platt.

Dagbladet gir første episode av serien terningkast 1, mens VG slår på stortromma og gir 2. Ikke noe å skryte av altså.

Hvordan andre episode blir gjenstår å se.

Så du Tweet4tweet?

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB