Samsung Galaxy Note med gode salgstall


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 28. mars 2012, kl. 20:51

For en stund siden tok vi en titt på Samsung Galaxy Note, en smarttelefon som vi valgte å kalle mobilbrett, på grunn av dens størrelse. Telefonen trillet til en sekser i vår test, og vi legger ikke skjul på at vi ble tilhengere av den Android-baserte telefonen etter å ha testet den i en ukes tid.

Fem millioner

I slutten av februar fortalte Samsung at de hadde solgt over to millioner enheter. Det som er ganske oppsiktsvekkende er at dette tallet har økt kraftig i løpet av en måned. For nå, i slutten av mars, kan Samsung bekrefte at det er solgt over fem millioner enheter.

Det er dermed tydelig at Samsung noe utradisjonelle valg av størrelse har falt i smak hos mange mennesker.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB