Blir nye iPhone uknuselig?


Joakim Sjøhaug
Publisert 19. april 2012, kl. 16:25

Tidlig idag kunne den indiske avisen An Indian Daily melde at WWDC, Word Wide Developer Conference, holdes 11. juni 2012. Det ryktes at den nye iPhone vil bli lansert der.

En liten kort oppsummering av ryktene rundt neste iPhone er at det ventes en ny 4,5″ skjerm, A5X-grafikk og et nytt design. Det nye designet skal angivelig bli laget av Liquid Metal som er et veldig lett og fleksibelt metall.

Apple kjøpte patenten på Liquid Metal i 2010 og det har lenge vært spekulasjoner på hva de skulle bruke dette til. Noen mente at det skulle brukes i Macbookene istedet for aluminum, men enda har vi ikke sett noen tegn til dette.

Nye iPhone kan få et karosseri som er mye mer holdbart enn det som finnes i dag.

Nå sier altså ryktene at Apple skal bruke Liquid Metal til karosseriet til den nye iPhonen. Dette er en stor fordel for holdbarheten til iPhonen siden glass knuser veldig lett, noe Liquid Metal ikke gjør.

Foreløpig er dette bare rykter og vi får nok ikke vite noe før Apple har lansert iPhonen. Hva tror du? Kommer iPhone 5 til sommeren eller til høsten?

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB