– Office til iOS og Android kommer i november


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 23. mai 2012, kl. 23:57

Nettstedet Boy Genius Reports har vært i kontakt med en kilde som hevder at Microsoft planlegger å lansere Office-pakken for både iOS og Android, i november 2012. Kilden, som Boy Genius Reports omtaler som «pålitelig», skal selv ha sett iOS-applikasjonen personlig. Han mener det er sannsynlig at Office-pakken også kommer for iPhone og iPod Touch, siden det stod «Office for iOS» og ikke «Office for iPad».

Gamle rykter

I slutten av februar skrev Teknologia at det var full forvirring rundt Office på iPad. Den gangen hadde tidsskriftet The Daily publisert et bilde av det som angivelig skulle være en en kjørende Office-app for iPad. Microsoft tilbakeviste ryktene, og påstod at bildet var falskt.

Nå har altså en ny kilde helt bensin på bålet , og nå er ryktet hetere enn noensinne. Kanskje får vi se en Office-pakke for både iOS og Android i løpet av året?

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB