VLC passerer 1 milliard nedlastinger


Einar Holten
Publisert 10. mai 2012, kl. 17:34

Den populære mediaspilleren VLC har i følge VideoLAN nylig passert hele 1 milliard nedlastinger. Dette skal ikke inkludere tall i fra linux distribusjoner siden nedlastingene skjer på andre servere.

På nedlastingssiden tilbyr nå selskapet tall for hver utgave av mediaspilleren. Du finner den ved å klikke her.

Metro

I tillegg til disse imponerende tallene har også VideoLAN avslørt at de ser på muligheten for å lage en egen versjon for Windows 8 sitt Metro-grensesnitt.  Om de vil også se på Windows RT (ARM) er avhengig av hvilke ressurser de får. Men muligheten er der.

VideoLAN cannot plan anything about VLC project, since developers are volunteers : ) However, we have given Win8 a quite serious look. So far, VLC runs on the Win8 desktop without any issue. However, for the Metro interface, it requires the usage of the WinRT sandbox. The WinRT seems too limited for VLC, so far. With a lot of work and resources, it should be doable, but we do not have those resources yet : ) Any help is welcome! Note that the browsers are allowed on x86 to get an mixed application mode (used by Mozilla and Chrome) that is not available for other applications, so we cannot use it. – Jean-Baptiste Kempf

Kilder: VLC, Neowin

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB