– Diablo 3 kjører på konsoll


Einar Holten
Publisert 11. desember 2012, kl. 17:21

I et intervju med Polygon har Blizzard bekreftet at Diablo 3 kjører på konsoll. Om det gjelder både Xbox 360 og PS3 nevnes det ingenting om. Blizzard har i lang tid gitt hint om at en konsollutgave skulle komme av Diablo 3. Selv lenge før lanseringen. Diablo 3 ble lansert 15. mai i år og ble tidenes mestselgende PC-spill gjennom tidene.  På det meste var det 10 millioner brukere pålogget på en gang.

I intervjuet nevnes det ingenting om Player VS Player (PvP) som Blizzard kort tid før lanseringen annonserte skulle komme senere. Derimot jobber Blizzard med mer innhold til Diablo 3. Mer om det vil vi få vite om en gang i løpet av neste år. Trolig er PvP en del av denne større utvidelsen av Diablo 3.

Den siste oppdateringen til Diablo 3, 1.05 ble lansert i oktober. Denne fikset på mange av klagene som fans har hatt med sluttbiten av Diablo 3. I følge Blizzard skal oppdateringen ha blitt godt mottatt.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB