Activisions tolkning av The Walking Dead


Einar Holten
Publisert 2. januar 2013, kl. 19:47

Utgiver Activision viste i dag fram noe som er forhåpentligvis en veldig tidlig utgave av deres satsing på The Walking Dead-serien.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zt_DFmwxqJM

The Walking Dead: Survival Instinct  er utviklet av Terminal Reality som sist stod bak Kinect: Star Wars. I motsetning til Telltales satsning på den populære serien som er lagt opp som en interaktiv film, går Terminal Reality for førstepersonvinklen.

Det er vanskelig å la seg imponere av klippet som blir vist. Både animasjoner og modeller virker å ikke være ferdig, så vel som store deler av spillet. I skrivende stund er det ikke bare vi som er lite imponert over hva som er vist. Traileren har nå rundt 3 ganger flere negative stemmer enn positive. Ut i fra hva som er vist virker det som vi kan forvente mye av det samme som Telltales episodeform. Activision satser på en lansering en gang i løpet av 2013 for PC,  PS3 og Xbox 360. På nettsiden deres kan du allerede nå forhåndsbestille det.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB