Cliff Bleszinski til PAX East


Einar Holten
Publisert 14. januar 2013, kl. 17:50

Cliff BleszinskiEks Epic ansatte Cliff Bleszinski blir den som skal holde keynote på PAX East. Bleszinsky gikk av hos Epic i fjor etter 20 år hos selskapet. Han ønsket å ta en etterlengtet pause og prøve noe nytt.

Cliff Bleszinski sin keynote har fått tittelen «Storytime». Hva den mer spesifikt skal handle om er ikke kjent. Trolig vil han gå inn på en del om spillutvikling og dypere innen tankeganger rundt spill. Med tanke på hans fartstid hos Epic vil det bli veldig interessant. Det spørs om han klarer å utkonkurrere sjefen selv, John Carmack, som sist holdt en keynote i over 3 timer på QuakeCon i fjor.

PAX East tar sted i Boston, Massachusetts 22-24. mars. Selve talen vil trolig bli streamet ut på nettet, som du enten kan se live eller sjekke ut opptaket av senere.

Ellers har Cliff Bleszinski ikke klart å holde seg vekk i fra spill. Sent i fjor kunne han avsløre ønske om å opprette et eget spillselskap, og starte på et prosjekt kalt «Silverstreak».

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB