Spillbits i januar


Einar Holten
Publisert 2. januar 2013, kl. 08:11

Vi fortsetter med å holde deg oppdatert om større hendelser som skjer rundt omkring på nettet. Som vanlig tar vi gjerne imot tips om andre hendelser som du syns vi bør ta med i denne spalten. Disse vil vi legge inn i kalenderen vår slik at alle som besøker siden kan se hva som skjer.

SDA Charity Marathons (6. – 13. januar)

Denne måneden er det blant annet SDA Charity Marathons som går av stabelen mellom 6. januar og 13. januar. Under disse dagene skal de gå gjennom en rekke spill så fort som mulig. Pengene som samles inn går til «Prevent Cancer Foundation». Det er flere kjente personer innen speedrun-kretsen som deltar her. Samtidig som de går gjennom spillene forteller de også en del informasjon om hva de gjør og hvordan de klarte å utnytte feil i spillene. De som ser på har også mulighet til å vinne premier som de gir ut eller lager.  Absolutt verdt å få med seg om du har muligheten.

Speed Demos Archive

Fullt program kan du finne her.

Sendingen streames direkte hos deres kanal på Twitch.

IEM Season VII – Katowice (18. – 20.  januar)

IEM7_Banner

Den syvende sesongen av Intel Extreme Masters er i gang igjen. Den 18.-20. januar er det kvalifisering til hovedturneringen som går senere i år (to beste går videre). Dette tar sted i Katowice i Polen. Blant annet skal vår norske spiller i Starcraft 2 spille, nemlig Snute. Snute ble vinner av Home Story Cup 6 for bare en måned siden. Dermed blir det spennende å følge med på hvordan han gjør det på IEM.

Det spilles også i andre spill, deriblant i League of Legends, CS: GO, Fifa13 og World of Tanks.

Nettside | Stream |Informasjon/brackets

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB