Dell: – Nei, det er ikke kattepiss


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 30. oktober 2013, kl. 16:55

Foto:  dougwoods / Flickr

Foto: dougwoods / Flickr

Brukere har i flere måneder klaget over illeluktende maskiner. Nå må Dell rydde opp. 

Katter er populært på internett – det er det ingen tvil om. Men det går en grense for hvor mye katt man vil ha på datamaskinen sin. Det har en rekke Dell-brukere fått erfare.

Siden juni i år har supportforumet på Dell sine nettsider blitt fylt opp av klager fra folk som mener datamaskinene deres lukter katteurin.

Maskinen det gjelder er modellen Latitude 6430u Ultrabooks, skriver BBC.

Klagene har strømmet inn, og ulike teorier har blitt konstruert av brukerne. Men de fleste teoriene, som gikk ut på at katter var involvert i produksjonsprosessen, har nå blitt avlivet av Dell.

– Ikke kattepiss

Selskapet har på sitt forum nå innrømmet at maskinen har en spesiell lukt, men avkrefter at det er snakk om katteurin. I stedet hevder selskapet at det skal være snakk om selve produksjonsprosessen som har ført til den merkelige lukten.

– Lukten er ikke katteurin, det har ingen sammenheng med noen form for biologisk forurensning og er ingen helsefare, sier tekniker hos Dell, SteveB, i supportforumet.

Det er selve produksjonen som har skylden i lukten, men det skal ikke være snakk om at katter har hatt en finger med i spillet.

Selskapet oppfordrer nå berørte brukere til å sende inn sine maskiner slik at de illeluktende delene kan byttes ut.

Nye maskiner vil ikke ha den samme lukten, ettersom produksjonsprosessen som førte til lukten er endret.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB
Kommentarer: