Nå kan du også bruke denne bloggtjenesten


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 28. oktober 2013, kl. 12:37

Foto: Medium / Skjermdump

Foto: Medium / Skjermdump

«Medium» åpner tjenesten sin for alle. 

Evan Williams, en av personene bak Twitter, startet tidligere i år tjenesten Medium. Dette er en slags bloggtjeneste som lar brukere skrive og lese blogginnlegg.

Men tjenesten setter strengere krav til innhold enn mange andre bloggtjenester – hos Medium er det kvalitetsinnhold som gjelder.

Ekspert på sosiale medier, Thomas Moen, var en av de første i Norden som fikk prøve tjenesten, og han skriver på sin blogg:

«Ved hjelp av avanserte algoritmer måler Medium hva slags innhold som responderer bra (leste man hele, delte man på sosiale medier etc) og viser dette på forsiden. På denne måten får man utrolig godt innhold presentert hele tiden, i stedet for alt mulig rart som du for eksempel får på forsiden av blogg.no.». 

På Medium har alle forfattere det samme designet og skrivemiljøet, så her er det innholdet som står i fokus.

Medium har kun vært for tilgjengelig for inviterte brukere, men nå har tjenesten åpnet slik at hvem som helst med en Twitter-konto kan bruke Medium.

Det du trenger å gjøre er å besøke denne nettsiden, og registrere deg. Du vil få en e-postbekreftelse med en lenke som du må trykke på. Etter dette vil du kunne sette i gang og skrive.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB