Hatchback på nytt nivå


Sponset
Publisert 28. november 2013, kl. 15:16

Foto: Honda

Foto: Honda

Den nye Honda Civic har en motor med Earth Dreams teknologi, som gir bilen en ytelse du forventer fra en kraftig dieselmotor, men med langt lavere kostnader og mer miljøvennlig.

Med i-DTEC 1.6-dieselmotoren har den nye hatchback modellen til Honda bevist at det finnes en mulighet for å kombinere rå ytelse med lavt forbruk, samtidig som at den gir et renere utslipp. Så denne forhjulsdrevne doningen er tilrettelagt for dine behov, med god komfort, stor plass og bidrar til å holde økonomien i balanse da den leverer en klasseledende balanse mellom drivstofføkonomi og ytelse. Ta en titt på hatchback modellen selv her.

Opplev en bil som kun bruker 0.4l på milen under bykjøring, men går så langt ned som til 0.33l i forbruk på landeveiskjøring, men bidrar likevel til å gi en unik kjøreglede på nivå med slukerne.

Det som er så enestående med de nye modellene til Honda, er at de har i lang tid forsket på å utvikle biler som gir en mer kostnadseffektiv motor, samtidig som at ingenting skal forsvinne når det kommer til kjøreglede.

Og den siste generasjonen kommer med Earth Dreams teknologien, hvor ingeniørene beviser at de elsker effektivitet. Den nye teknologien gir deg en motor med både effektivitet og høye prestasjoner, med en girkasse som reduserer forurensende utslipp men fortsatt er av høy underholdningsverdi.

Selv sier de at Earth Dreams filosofi er «enkel». Den skal «fremme kjøregleden og beskytte planeten».

Den nye 1.6 i-DTEC-motoren er den letteste i sin klasse og er tilgjengelig i Civic Lifestyle, Sport og Comfort.

Merk: Dette er en betalt gjestepost. 

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB