Nå kan man få Google Glass med brillestyrke


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 28. januar 2014, kl. 14:33

Foto: Google

Foto: Google


Også flere nye innfatninger blir tilgjengelig. Kan dette gjøre Glass mer «mainstream» ? 

Googles smartbrille har fått enormt med oppmerksomhet iløpet av det siste året, til tross for at brillen ikke er lansert for offentligheten enda.

Brillen, som limer et virtuelt bilde på øyet og som gir deg tilgang til informasjon i synesfeltet, ventes å bli lansert en gang i 2014.

Det er nok kameraet og den generelle teknologien som er mest appellerende med Glass, men det er vel ønskelig at brillen også skal se så bra ut som mulig?

Glass med styrke

Nå har Google annonsert nye innfatninger for Glass. Dette betyr altså at man i større grad kan velge utseende på sin brille, og man kan i tillegg bruke brillene med styrke på glassene. Dette har vært etterspurt helt siden Glass ble annonsert for to år siden.

At Google nå vil tilby brillen med flere innfatninger betyr derfor at brillen helt sikkert vil bli aktuell for mange flere.

Den nye innfatningssamlingen har fått navnet Titanium, og kommer i flere varianter – blant annet Split, Thin, Bold og Curve. I tillegg vil Google tilby tre ulike solbrilletyper. 

Prisen på innfatningene som kan fås med styrke vil bli på 225 dollar, rundt 1.300 kroner. Denne prisen kommer i tillegg til de 1.500 dollar (9.200 kroner) man må betale for å delta i det såkalte Explorer-programmet.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB