Samsung: – Nå skal vi tilbake til det grunnleggende


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 9. januar 2014, kl. 23:48

Foto:  Janitors / Flickr

Foto: Janitors / Flickr

Innrømmer at Galaxy S4 ikke opplevdes som annerledes nok i forhold til Galaxy S3. 

I april i fjor lanserte Samsung sin nåværende toppmodell Galaxy S4. Ikke så overraskende er det en etterfølger på vei, og det er ikke så lenge til vi får se den nye modellen. Det kommer frem i et lengre intervju Samsung har gjort med den amerikanske avisen Bloomberg.

I intervjuet avslører visepresident for Samsungs mobilavdeling, Lee Young Hee, at de sikter på en april-lansering.

– Ikke stor nok forskjell

Det mest interessante med intervjuet er nok likevel at Samsung innrømmer at de ikke er fornøyde med S4s salgstall. Deres forklaring på den noe lunkne mottakelsen er at Galaxy S4 rett og slett var for lik sin forgjenger, S3.

– Det er delvis sant at forbrukerne ikke kunne føle noen stor forskjell mellom S4 og S3 sett fra et fysisk perspektiv. Derfor ble det ingen stor reaksjon i markedet, sier Lee Young Hee til Bloomberg.

– Når det gjelder S5 vil vi gå tilbake til det grunnleggende. Det handler mest om skjermen og opplevelsen av dekselet.

Samsungs smartklokke i ny modell

Sammen med lanseringen av Samsungs nye toppmodell vil selskapet også tilby en ny utgave av deres smartklokke, Galaxy Gear. Smartklokka, som stort sett over hele fjøla har fått dårlig kritikk, vil få et oppdatert design.

– Når vi lanserer S5-enheten kan du også forvente en Gear-etterfølger med flere avanserte funksjoner. Det klumpete designet vil også være forbedret, avslører Young Hee.

Samsungs avsløringer bekrefter det vi allerede visste, at selskapet er langt mer åpen om sine planer enn sin argeste konkurrent – Apple.

Hva forventer du av Samsung Galaxy S5? 

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB