Film: Bad Neighbours


Erlend Ose
Publisert 8. mai 2014, kl. 21:27

Bad Neighbours

Bra start, tam slutt

Ekteparet Mac (Seth Rogen) og Kelly (Rose Byrnes) har akkurat flyttet inn i drømmehuset i et fredelig nabolag med sin nyfødte datter Stella. Livet i nabolaget er bra til å begynne med, og de lever livet som nybakte foreldre i ro og fred.

Etter å ha bodd en stund i huset kjører det en flyttebil opp innkjørselen til nabohuset, som har stått tomt siden de flyttet inn. Til deres store forferdelse ramler det ut et helt fraternity fra flyttebilen. Mac og Kelly innser at dette betyr sene fester og mye bråk, og at datteren deres ikke kommer til å få sove, og derfor heller ikke dem.

Mac og Kelly går derfor sammen for å legge en plan for hvordan de skal få frat-guttene til å være stille, noe som viser seg å være vanskeligere enn først antatt.

Bad Neighbours starter bra, og byr på flere lattervekkende øyeblikk. Vi skjønner fort hvem karakterene er, og hvor de er i livet. Scenen hvor de planlegger hva de skal si til frat-guttene er hysterisk morsom, og den pinlige og overspilte humoren kler filmen meget godt.

Dessverre for Bad Neigbours kan jeg ikke skryte like mye av resten av filmen. Hele historien eskalerer i en slags krig mellom frat-huset og Mac og Kelly, hvor det hele oser av testosteron og dumhet. Ting blir gjentatt og dradd ut, og når man tror det er slutt begynner krigen på nytt.

Det virker som om det hele er dradd ut kun for å vare lenger, og filmen mister kruttet sitt som et resultat. Det hjelper heller ikke at en god del av humoren er så barnslig at man ikke har lyst til å gjøre annet enn å synke ned i stolen sin. Jeg kan trekke frem slåsscenen med dildoer som et eksempel her.

Alt i alt er Bad Neigbours en film som har underholdningsverdi, men den drukner i dårlig struktur og barnslig humor.

 TERNINGKAST 3

[imdb id=»tt2004420″]

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB