Film: The Other Woman


Erlend Ose
Publisert 1. mai 2014, kl. 19:38

The Other Woman

Underholdende tidsfordriv

Den fremgangsrike advokaten Carly Witten (Cameron Diaz) er sikker på at hun har funnet drømmemannen i den kjekke og snille Mark King (Nikolaj Coster-Waldau). Til hennes store forferdelse viser det seg at Mark ikke er den han utgir seg for å være. Etter et mislykket overraskelsesbesøk  til Marks hus, finner Carly ut at Mark er gift med en annen kvinne, Kate (Leslie Mann).  Carly og Kate bestemmer som for å etterforske Mark, og de oppdager  at han har enda en elskerinne, Amber (Kate Upton).

Etter å ha lagt alle kortene på bordet bestemmer de tre kvinnene å gå sammen for å hevne seg på Mark. Disse hevnmetodene inkluderer bl.a. tannbørste i doen og hårfjerningskrem istedenfor sjampo og andre mer eller mindre klisjéfulle fremgangsmåter. I sann jentefilmstil blir også alle jentene gode venner i løpet av denne prosessen.

Det skal sies at jeg hadde svært lave forventninger da jeg satt meg ned i kinosalen for å se The Other Woman, men til min store forbløffelse ble jeg positivt overrasket. Filmen er riktignok full av klisjeer og den er ganske forutsigbar, men dette er en rendyrket chick-flick som fikk meg til å trekke på smilebåndene flere ganger.

Dersom man er ute etter en lettbent film, som ikke krever mye oppmerksomhet for å følge med, er The Other Woman absolutt til å anbefale.

 

Terningkast: 4

[imdb id = «tt2203939»]

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB