Sjokkavsløring: Sølvfoliehatten ble utviklet av CIA


Trond Eilertsen
Publisert 26. november 2014, kl. 23:56

En hatt av sølvfolie beskytter deg ikke mot tankelesing og tankekontroll. Tvert imot gjør den det lettere for hemmelige kontrollapparater å styre hjernen din, avslører tidligere ansatte i CIA.

I sytten år var Mark T. Heyworth leder av CIAs topphemmelige avdeling for fjernstyring av tanker. Han har utviklet høyteknologiske metoder for hjernebølgetransformasjon og subliminal manipulasjon, han har slettet tusenvis av erindringsbiter og han har endret et astronomisk antall menneskers tanker.

Nå står han fram og forteller hvordan CIA har brukt hatter av sølvfolie for å unngå at hemmelighetene ble avslørt.

Konspirasjonsagenter
«Den største genistreken har nok vært å pasifisere trusselen fra de som vi i dag kjenner som konspirasjonsteoretikere», forteller Mark T. Heyworth og utdyper:

«Selv om alt var topphemmelig begynte kunnskap om arbeidet vårt å sive ut. På slutten av 90-tallet var det like før det gikk galt, men så fikk vi en idé.»

Idéen gikk ut på å infiltrere konspirasjonsteoretikerne med hemmelige agenter, såkalte konspirasjonsagenter, som plantet idéen om at man kan skjerme seg mot tankeangrep ved å pakke hodet inn i sølvfolie.

«Tanken var såpass spesiell at folk kjøpte idèen uten å stille spørsmål. Og da det var belegg for den, i både science fiksjonlitteraturen og forskning, på hvordan aluminium kan blokkere for visse former for stråling klarte agentene å få konspirasjonsteoretikerne til å bære sølvfoliehatter de fleste av døgnets timer. Deretter var resten av planen lett å utføre.»

Fra smart til bablende

"Trygg" hatt.

«Trygg» hatt.

I løpet av kort tid ble de tidligere så smarte kritikerenes teorier mer og mer bablende og usammenhengende. CIA sitt hemmelige tankestyringsprogram ble koblet med romvesener, genmanipulert yoghurt og tilsetning av fluor i drikkevannet.

«Dette skjedde fordi sølvfoliehattene ga oss helt ideelle forutsetninger til å styre disse menneskenes tanker. Samtidig så hattene så rare ut at andre hadde problemer med å ta dem alvorlig», mener Heyworth.

Han har stått fram fordi han i dag mener at metodene er uetiske.

«Men det er vanskelig å stanse det, fordi konspirasjonsteoretikerne ikke bryr seg om advarslene så lenge mine tidligere kolleger styrer tankene deres», erkjenner han.

Dette var en pressemelding fra Teknologia.no sin avdeling for dårlig humor.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB