Her får du muligheten for å se den første traileren for ”Star Wars: The Force Awakens”


Trond Eilertsen
Publisert 12. mai 2015, kl. 14:02

Dette er noe mange har ventet på: Endelig får vi en første kikk på den neste filmen om Star Wars. Traileren er 88 sekunder lang. Du kan se den online og på kino fra og med i dag. Her får du alt du trenger å vite. Det ser utrolig bra ut! Traileren gir et første glimt av det nye og gamle stjernegalleriet, men du får også se hvilken enorm jobb regissør J. J. Abrams har gjort for å sette sammen igjen Star Wars-universet. Fantastisk filmmusikk av John Williams bidrar sitt til å løfte det hele. Det er ikke så mye for fansen å hente ennå, men det burde gi dem nok å se frem til.

Selv om dette bare er et kort glimt av The Force Awakens, er det tross alt et første innblikk i hva vi kan forvente oss, og det første vi overhodet har fått av informasjon. Det er delvis fordi Disney har vært usedvanlig hemmelighetsfulle og tilbakeholdne med hensyn til produksjonen av Episode VII, men det har også sin naturlige forklaring: Filmen er ikke ferdig produsert ennå. Filmingen startet i begynnelsen av denne måneden, men det er fortsatt lang vei frem til vi har et ferdig resultat. Det er ikke minst på grunn av opptakene av de mange spesialeffektene, og de er langt fra klare i skrivende stund – og slett ikke klare for visning.

Vi må vente enda et år

Teaser-filmen er ment å gjøre fansen forventningsfulle og sette Star Wars på agendaen igjen i folks bevissthet, mer enn å lansere den nye filmen. Det er masse mer å se, og det gleder vi oss til, men det er også mye som gjenstår, og det er ikke forventet at vi får se filmen på kino før i desember neste år, den 18. desember i følge ryktene.

The Force Awakens har hele den gamle stjernegjengen på plass fra den originale Star Wars trilogy returning, inklusive Mark Hamill, Carrie Fisher og Harrison Ford. Det vil også bli satt opp et nytt crew for den kommende trilogien, primært satt sammen av nye og unge skuespillere – John Boyega og Daisy Ridley er i særdeleshet to skuespillere vi skal være oppmerksomme på fremover. Men filmen har uansett en fantastisk gjeng om bord allerede, blant andre Lupita Nuong’o, Oscar Isaac, Adam Driver, Gwendoline Christi og Andy Serkis. Vi ser frem til å få vite mer om hva de kommer til å gjøre med den nye trilogien.

Tech012

Tech011

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB