Xiro Xplorer dronen – Fly inn i fremtiden


Trond Eilertsen
Publisert 27. november 2015, kl. 08:53

Med Xiro Xplorer har det aldri vært enklere og morsommere å ta landskapsbilder. Den nye brukervennlige og innovative ready-to-fly-dronen er nå klar til lansering i Norden.

NB! Dette er en pressemelding fra AURORA GROUP NORGE og den er i overkant entusiastisk til produktet 🙂 Vi på teknologia.no syns allikevel det er masse spennende info i artiklen og velger derfor å poste den.

Oslo, 27. november 2015 – Å fly med droner kan være en krevende oppgave selv for den mest erfarne fotograf. Med Xiro Xplorer – markedets nyeste og mest gjennomførte konsept innenfor elektriske droner – har det imidlertid aldri vært enklere og morsommere å skape rolige, skarpe og flotte landskapsbilder i absolutt verdensklasse.

droneBrukervennlighet har hatt førsteprioritet i utviklingen av Xiro Xplorer, der all teknologi er innkapslet i en lukket og brukervennlig design. Dronen er laget i lettvektsmaterialer som sikrer rask og enkel manøvrering, og samtidig er den ready-to-fly rett fra esken. Pakk den ut, monter batteri og propeller, så er du klar til take off!

Trykk på en knapp og Xiro Xplorer letter automatisk. Trykk på den samme knappen, og dronen lander av seg selv – enklere blir det ikke. Et kraftig batteri sikrer flytid på opptil 25 minutter, og skulle Xiro Xplorer gå tom for strøm eller miste signalet til fjernstyringen, finner dronen selv tilbake til sin utgangsposisjon – helt automatisk.

Xiro Xplorer er satt sammen av separate moduler som enkelt og raskt kan skiftes. Dronen betjenes enkelt og sikkert ved hjelp av den ergonomisk designede fjernstyringen, som takket være en kraftig 5,8 GHz forbindelse kan styre dronen på opptil 1 000 meters avstand.   Xiro Xplorer er laget i en kul, diskret og tidløst design og fås i tre versjoner: Xplorer uten kamera, Xplorer G med GoPro-kit og Xplorer V med HD-kamera.

Xiro Xplorer er en enkel og brukervennlig elektrisk drone i høy kvalitet til profesjonelle og entusiaster. Laget av robuste lettvektsmaterialer som sikrer rask take off, smidig manøvrering og enkel transport. Med innebygd 5 200 mAh batteri, som holder til opptil 25 minutters flytid. En smart drone som automatisk flyr tilbake til sin utgangsposisjon hvis batteriet krever lading eller hvis signalet fra fjernstyringen skulle forsvinne. Har innebygd GPS som gjør det mulig å låse dronen på bestemte posisjoner amt overvåke flyvehøyde, hastighet og distanse via Xiro-appen på din smarttelefon. Klar til å fly rett fra esken. Leveres med lader til batteri og ekstra propeller. Kan oppgraderes til Xplorer G/V.

Xiro Xplorer G har samme funksjoner som Xiro Xplorer, men er her forberedt til GoPro Hero 3/4 med gummiopphengt og stabilisert Gimbal, som kan tiltes og dreies 360 grader via fjernstyringen. Med innebygd 2,4 GHz Wi-Fi Range Extender som forsterker live-overføringen av bilder til smarttelefonen din og som bl.a. gjør det mulig å få dronen til å forfølge et objekt, f.eks. en bil eller sykkel, (Follow-Me) på en bestemt avstand med opptil 50 km/t.

Xiro Xplorer V har samme funksjoner som Xiro Xplorer G – her med integrert HD-kamera som filmer video i full HD (1080p/30 bps og 720p/60 bps) med mulighet for opptak i slowmotion og 14 MP stillbilder. Kamerainnstillinger (format, ISO mv.) kan endres via Xiro-appen, og du kan enkelt, raskt og smart overføre bilder og video direkte til telefonen via Wi-Fi, noe som gjør en datamaskin helt overflødig.

drone-2Xiro Remote Control er en ytterst brukervennlig fjernkontroll i ergonomisk design. Xiro Remote Control er inkludert med både Xiro Xplorer og Xiro Xplorer V/G. Med de to styrepinnene manøvreres henholdsvis flyvehøyde og -retning i tillegg til hastighet. Knapper til justering av kameraets vinkel, automatisk take off og landing samt vanskelighetsgrad (fra nybegynner til profesjonell). Xiro Remote Control har innebygd vibrasjonsalarm for lavt batterinivå, kritisk Wi-Fi- eller styreforbindelse samt avstand. Plasser smarttelefonen i den smarte holderen og følg med på flyvningen med Xiro-appen (som kan lastes ned gratis) (Xplorer) eller se hva du filmer, via GoPro- eller HD-kameraet (Xplorer G/V).

Få mer info om Xiro Xplorer på http://xiro.auroragroup.eu/ eller www.xirodrone.com
drone-3

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB