IFA 2016 – masser av nyheter på årets største elektronikkmesse!


Trond Eilertsen
Publisert 1. september 2016, kl. 07:21

IFA 2016 i Berlin den 2.-7. september tiltrekker seg flere hundre tusen gadgetfans til Europas største elektronikkmesse.

Nærmere en kvart million besøkende ventes til IFA 2016 i Berlin, som har slått navnet sitt fast som Europas største messe for forbrukerelektronikk. Det som tidligere var en bransjemesse tiltrekker i dag også gadgetfans over 100 land, som kommer for å oppleve de siste nyhetene fra Samsung og mange andre kjente og nye merkevarer.

SAMSUNG

Samsungs helt store stjerne på IFA 2016 blir Gear S3 – tredje generasjon av den populære smartklokken. Besøkende på den store standen til Samsung vil også kunne oppleve Galaxy Note 7 – den nye vann- og støvtette phableten, som blant annet kommer med buet skjerm, en forbedret S Pen og et kamera på 12 MP. Med Galaxy Note 7 kommer også helt nye VR-briller. Opplev alle nyhetene fra Samsung i CityCube Hall B / 101.

Innergie

PowerGear ICE 65 er en ytterst kompakt lader, som med sine utskiftbare kontakter kan brukes til alle populære notebookmerker og over 150 land takket være de fire utskiftbare AC-kontakter. En annen nyhet fra Innergie er PowerCombo, som er en 12 V-lader og en tripple-USB-hub, som sammen med en forlengerledning gjør det mulig å lade opptil fire smarttelefoner eller nettbrett samtidig i bilen. Opplev alle nyhetene fra Innergie i Hall 3.2 /108.

PURO

Med «Made for Experia» presenterer italienske PURO en ny serie sertifiserte cover og etuier til den populære smarttelefonen fra Sony. Besøkende vil også kunne oppleve de helt nye og underholdende hoverboardene fra Kawasaki, som lanseres i Norden. Se alle nyhetene fra PURO i Hall 3.2 / 132.

GUESS

Et av verdens største moteikoner designer også noen av markedets mest fasjonable mobiltilbehør. På IFA 2016 presentere GUESS et ny kolleksjon av cover og tilbehør til den nye Apple iPhone 7. Opplev alle nyhetene fra GUESS i Hall 15.1 / 156.

Jabra

«Want to hear more about the world’s smallest next big thing?» Det er Jabras teaser foran IFA 2016, og noe kan tyde på at Bluetooth-giganten er ute med et nyt og innovativt headset. Se nyheten i Hall 7.2b / 201.

LEDVANCE

Flotte lamper i retro-design er temaet for den nye Edition 1906, som LEDVANCE presenterer på IFA2016 i forbindelse med OSRAMs 110-års jubileum. LEDVANCE viser også siste nytt fra Smart Home, som er intelligente lamper som kan styres via en app.

Mer informasjon: www.ifa-berlin.com

ifa-1

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB