Drømmen om å reise fritt


Trond Eilertsen
Publisert 8. juni 2017, kl. 16:34

Mange drømmer om å kunne reise fritt, men de holdes gjerne tilbake av økonomiske hindringer, så vel som av de sosiale båndene til venner og familie. Vennskap og de nærmeste er det vanskelig å gjøre noe med, og I Norge er det også vanskelig å kutte gull-lenkene som holder oss tilbake i gamlelandet. Likevel er det lettere å gjøre seg økonomisk fri. Man trenger ikke en gang å vinne store summer med penger for å klare det. Men så kommer det lurende spørsmålet: Hva skal jeg leve av, og hvordan skal jeg betale ned på studielånet? Vel, vi har noen gode forslag.

Kombinasjonen av den nye internettøkonomien, så vel som den praktiske teknologien som følger av denne, er nok til å gi deg muligheten til å spre vingene og fly ut og oppdage verden. Nå tenker du kanskje, “kan jeg tjene penger på å blogge?”, men det trenger ikke nødvendigvis å være det som er din vei. Det finnes mange andre veier til å tjene penger rundt om kring i verden, både online og offline. Det mest praktiske med Internett er at du kan styre bankkontoen din fra hele verden. Det tar hånd om en del av det praktiske. Dertil kan du også tjene penger online, på flere forskjellige vis.

Nettstedet CMC Markets tilbyr for eksempel muligheten for å drive med spekulasjon i verdipapirer og valutahandel. Her finnes det mange muligheter for den som passer på, og har tid til å holde seg informert, i kombinasjon med en teft for det hele. Om du tar deg tiden til å lese litt finansnyheter, sammen med at du forstår tendensene i markedet er det mulig å tjene gode penger her.

Andre velger andre metoder. Det fungerer om du er flink til spillet, men det er heller ikke noe for alle. Vi har også vært inne på dette med å skrive for å tjene penger. Her finnes det også flere muligheter for den liker den slags. Det viktigste er at du finner deg noe som du er komfortabel med. Dertil er det også alltid mulig å tjene litt ekstra ved å jobbe på hostals, eller på andre bedrifter som er eid av europeere. På slike ferier anbefales det ikke å ta med barn, dra da heller på ferie hvor du ikke arbeider. Det eneste som skal til, er at du tør å ta det første steget, og legger ut på din livs reise.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB