Elektriske trappegrinder kommer


Trond Eilertsen
Publisert 23. august 2022, kl. 15:38

Ifølge nettsiden Babyporten.no kommer det nå elektriske trappegrinder. Dette er trappegrinder som på mange måter revolusjonerer en teknologi som ikke har sett innovasjon på veldig lenge. Petter i Babyporten.no forteller at veldig mange kan nok kjenne seg igjen i frustrasjonen med å åpne og lukke en trappegrind. Det finnes så mange løsninger på dette og felles for dem alle er at enten så er de ikke sikre nok eller så er de ikke intuitive i det hele tatt.

Nei de gir ikke støt

Når vi først så pressemeldingen så tenkte vi «skal de virkelig gi barn støt» men nei da. Det er åpne/lukke funksjonen som blir elektrisk. Den bruker kun et lite klokkebatteri. Det kommer nå løsninger som enten lar deg åpne den med telefon eller ved å klikke inn en knapp. Det er løsninger som gjør det mulig for deg å åpne den opp med biometri.

Prisen på disse herlighetene er ikke mindre enn nærmere 6000,- kroner. Det er nok derfor mest aktuelt for personer med en høy teknologi interesse eller for de som bare har lyst til å bruke litt mer penger.

Petter i Babyporten sier at det nok bare er et spørsmål om tid før de mer etablerte produsentene av de billigste trappegrindene på markedet kommer med egne elektriske løsninger for dette.

Hvorfor trenger man elektrisk trappegrind?

Det er nok ikke noe man trenger – men samtidig så er det en del personer som kan få dette med fordel. Det gjelder spesielt folk med funksjonsnedsettelser som har problemer med å åpne de mange forskjellige løsningene som i dag finnes på markedet. Det har selvfølgelig vært løsninger på markedet for disse men de er ikke estetisk pene og har gjerne sett litt klumpete ut.

Ikke på det norske markedet ennå

Hvis du nå er en av de som løper til Google for å finne ut hvor du kan kjøpe denne så må vi nok skuffe deg. Den har ikke kommet til norske butikker ennå og det usikkert om den vil det. I Norge så har man et veldig strengt regelverk når det kommer til slike produkter og vi må nok smøre oss med en del tålmodighet før de dukker opp i norske butikker og nettbutikker.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB