Lyca Mobile: Viktigheten av sosial ansvarlighet internt i selskapet


Trond Eilertsen
Publisert 7. november 2022, kl. 09:55

Med mer enn 16 millioner kunder over hele verden, som tiltrekker seg en ny bruker hvert andre sekund, er Lyca Mobile en verdensledende mobil virtuell nettverksoperatør. Som en del av Lyca Group sammen med datterselskaper som Lycatel, kombinerer Lyca Mobile kraften av tilkobling med rimelighet, og kobler brukere over hele verden til svært konkurransedyktige priser. 

Denne artikkelen vil utforske konseptet selskapsintern sosial ansvarlighet (CSR), og utforske viktigheten av at dagens bedrifter opererer på en etisk og bærekraftig måte. 

CSR er et viktig ledelsesverktøy som alle selskaper trenger for å oppfylle sin hensikt i et bærekraftig samfunn. CSR er en forretningsmodell som innebærer at selskapene gjør en bevisst innsats for å tilpasse sine operasjoner for å gjøre en positiv – i stedet for en negativ – innvirkning på både samfunnet og miljøet. 

CSR-programmer kan være en god måte å øke arbeidsmoralen, og gjøre arbeidere stolte av å være knyttet til sin arbeidsgiver. I tillegg til å fremme et positivt merkevareimage, hjelper CSR også til å forbedre ulike aspekter av samfunnet. 

CSR kan deles inn i fire kategorier: etisk ansvar, miljømessige virkninger, økonomiske ansvar og filantropiske tiltak. Selskaper som streber etter å lede feltet når det gjelder CSR, inkluderer Ben & Jerry’s og Starbucks. 

Implementering av et effektivt CSR-program har en rekke ulike fordeler fra selskapets perspektiv. I dagens samfunn er et CSR-program en ‘nødvendighet’  

heller enn en ‘hyggelig ting å ha’, og øker engasjementet hos de ansatte, støtter lokale og globale samfunn og forbedrer merkevaren til arbeidsgiver. CSR øker ikke bare investeringer og pressetilbud, men bidrar også til FNs 17 bærekraftige utviklingsmål, samt øker kundelojalitet og beholdning, og til slutt øker selskapets bunnlinje. 

Selv om det er urealistisk å forvente at CSR skal være en øyeblikkelig løsning på alle verdens problemer, kan det gjøre mye godt i lokalsamfunn. Samtidig er CSR en flott måte for merkevarer å knytte seg til forbrukere, og holde dem engasjerte gjennom CSR-kampanjer som gir gode resultater for alle. 

CSR hjelper bedrifter å vise litt menneskelighet, og knytte seg til verden på en mer personlig måte. CSR-initiativer kan være en svært effektiv måte å bidra til samfunnet, og gir muligheter for bedrifter å delta i saker og gjøre en ordentlig forskjell. 

Lyca Mobile’s CSR-aktiviteter 

Lyca Group’s gründer og styreformann, Subaskaran Allirajah, gjorde nylig en generøs donasjon på 5 rupi crores for å støtte Tamil Nadu-statens innsats for å gjenoppbygge etter oversvømmelser. Ved å møte Shanmugan, statlig finansiell sekretær i regjeringsfondet for flomavlastings-fondet, overrakte Mr Allirajah sjekken personlig. 

Verdens største mobilvirtuelle nettverksoperatør, Lyca Mobile, skryter av å tilby et fullt spekter av medlemsfordeler, inkludert internasjonale samtaler og mye data. Opprettet med målet om å gjøre kundenes liv enklere, hever Lyca Mobile kontinuerlig standarden for kvaliteten på tjenestene. 

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB