Orbit Downloader – håndter nedlastinger


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 11. oktober 2009, kl. 19:10

Orbit gir deg full kontroll over nedlastinger og du kan legge filene i forskjellige kategorier. (ill. Bitnett Teknologia)

Orbit gir deg full kontroll over nedlastinger og du kan legge filene i forskjellige kategorier. (ill. Bitnett Teknologia)

Å håndtere nedlastinger er ikke like enkelt i alle nettlesere, og noen av dem gjør faktisk jobben ganske dårlig. En såkalt download manager kan da være redningen. Orbit er et slikt program, og det er laget for å gi deg full kontroll over nedlastinger, samt sette fart på dem. Programmet lover å gi deg opptil 500 % raskere nedlasting(!).

Spesielt når man skal laste ned mange filer samtidig kan nettlesernes nedlastingsbehandler komme til kort. Det er da Orbit gjør det enklere ved at alle filer man laster ned vil vises i Orbit-programmet. Det vil ikke bli uryddig og mange vinduer som i mange nettlesere. I tillegg kan du med Orbit gjenoppta nedlastinger som av en eller annen grunn har blitt avbrutt. Dette er med mange nettlesere ikke mulig. Det er også mulig å organisere nedlastingene i forskjellige kategorier: film, programvare, musikk og annet. Dette gjør det lettere og holde styr på det man laster ned.

Det som er spesielt bra med Orbit er muligheten for å laste ned flash-materiale. Dette gjør det lettere å laste ned materiale fra sider som for eksempel YouTube.

Tar kontrollen

Orbit kan ta over kontrollen over nedlastingene i følgende nettlesere: Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Opera, Maxthon og Netscape. Dette gjør at Orbit blir brukt som standard når man laster ned filer i disse nettleserne, dersom man ønsker dette.

Orbit er en god download manager som holder styr på nedlasting av filer. Muligheten til å ta pause, stoppe og gjenoppa nedlastinger gjør Orbit til et godt program, tillegg til at man vil oppnå maksimal hastighet ved å bruke Orbit. Alt i alt et veldig godt program som er verdt en titt. Viktigst av alt, det er gratis.

Orbit finnes kun for Windows og kan lastes ned her: orbitdownloader.com

Det finnes mange slike download managers, hvilken bruker du? Bruk kommentarfeltet under.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB