Picasa 3.5 lansert


Øyvind Skogmo Hansen
Publisert 8. oktober 2009, kl. 15:18

Picasa lar deg organisere og redigere bildene dine. (ill Bitnett Teknologia)

Picasa lar deg organisere og redigere bildene dine. (ill. Bitnett Teknologia)

Kjenner igjen ansikter

Den største nyheten i versjon 3.5 er at Picasa kjenner igjen ansikt. Når du starter programmet for første gang vil Picasa søke igjennom bilder, og finne bilder som inneholder samme ansikt, og gruppere dem. Når bildene er gruppert etter ansikt, kan du sette navn på dem, slik at Picasa kan kjenne igjen hvem de er. Gjenkjenningen av ansikt fungerer svært godt, og er veldig presis og nøyaktig.

Integrert med Google Maps

I Picasa er det nå mulig å knytte bilder opp mot stedet de ble tatt, ved hjelp av Google Maps. Man kan tagge bildene og skrive inn hvor man har tatt de, og senere kan man da klikke på et bilde og se hvor det er tatt og få opp informasjon om dette stedet.

Picasa 3.5 skal være tettere integrert med Picasa Web Album, og det skal være enklere å laste opp bilder.

Picasa 3.5 er gratis og finnes for både MacOS og Windows. Last ned Picasa 3.5 her.

Noe å legge til i denne saken? Del i kommentarfeltet nedenfor.

DelPaFB DelPaFB